maanantai 4. kesäkuuta 2012

Kesätyö

Minä lupauduin perjantaina tekemään kuuden viikon pituisen kesäloma sijaisuuden. Työt alkoi lauantaina, huomenna ensimmäinen vapaa päivä ja sitten taas sunnuntaihin saakka töitä. Pientä esimakua siihen mitä elokuussa on odotettavissa. Vilinan hoito näille kuudelle viikolle järjestyy kotivoimin, siitä suuri kiitos kuuluu veljeni tytöille. Onneksi omassa vakituisessa työpaikassani on selkeät työvuorot. Aina viikonloput vapaat ja neljän päivän iltavuoro putkikin vain kerran kuukaudessa. Nekin loppuu jo puoli seitsemältä. Nyt olen töissä sairaalan keittiöllä ja sitten elokuussa palaan koulun keittiölle. Olen siis "keittiön täti".

Vatsat on saaneet kyytiä. Huomaan jo nyt että haaste oli hyvä tuoda tänne, koska joka päivä on tullut tehtyä. Jos olisin tehnyt päätöksen omin päin niin lauantaisen iltavuoron jälkeen olisin varmasti jättänyt tekemättä.

Tunti sitten Vilina nukahti syöttötuoliin, nostin siitä parvekkeelle nukkumaan, nukkuu edelleen. Sen jälkeen ihailin parvekkeella kukkivaa runkoruusua. Illalla olen menossa spinningiin, sen jälkeen vatsat :)

Huomenna nautin vapaapäivästä. Nauttikaa muutkin joilla sellainen on.

4 kommenttia:

 1. Sinähän yllätät, en perässä pysy! Hauskaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä duunirupeamaan!

  Ps. Ihana syöttis, saanko udella että mistä moinen on löytynyt?

  VastaaPoista
 3. Helena: Kiitos, välillä en pysy itsekkään :)

  Vinkeän Äiti: Kiitos ja saa udella. Syöttis on Ikeasta.

  Lilli: Kiitos, tuo tuli tarpeeseen. Tänään ei ollut töissä minun päivä.

  VastaaPoista