maanantai 11. kesäkuuta 2012

Kiire?

Huomaan että työt vie niin paljon aikaa että blogikin on hiljaisempi. Tänään on ollut toinen vapaapäivä sitten viime tiistain. Ensiviikonloppuna on sitten kahden päivän vapaa. Ihanaa. Kaksi vuottahan kerkesin olla äitiyslomalla/hoitovapaalla ja nyt tuntuu siltä että onneksi olen ymmärtänyt nauttia siitä kun saan olla kotona ilman kiireisiä töihin meno aamuja. Tänään oli ihana herätä aamulla Vilinan kanssa syömään aamupuuroa ja juoda kahvi kaikessa rauhassa. Ei kiirettä mihinkään. Nyt kun olen ollut puolitoista viikkoa töissä, huomaan että on vaikeampaa pysähtyä, ja vain olla. Jos itse en sinkoile niin ainakin mieli sinkoilee suunnasta toiseen. Kiirettäkin on olevinaan ollut, kunnes yksi päivä tuumasin töissä että kiirettähän ei oikeasti ole, se on vain mielentila. Tuon oivalluksen jälkeen on olllut helpompi pysähtyä ja taas elää hetkessä.

3 kommenttia:

 1. Minunkin pitäisi sisäistää tuollainen oivallus. :) kyllä vapaapäiviä oppii arvostaa hurjasti kun käy töissä!

  VastaaPoista
 2. minä luin viimeviikolla jälleen havahtumisen. kirjan, jossa muistutetaan, ettemme samaistuisi tunteisiimme. oli hyvä muistaa, että minä en ole vihainen/surullinen/iloinen, vaan että tunnen näitä tunteita. kun joskus jää jumittamaan ihan kuluttaviin tunteisiin.

  VastaaPoista
 3. Lilli: Sanoppa muuta, vapaapäivät tuntuu taivaallisilta. Onneksi minulla on vain enää neljä viikkoa jäljellä ja sitten saan olla kolme viikkoa lomalla.

  Larppa Aliisa: Kuulostaapa mielenkiintoiselta. Mikä kirja se oli?

  VastaaPoista