keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Haastetta kahden viikon ajaksiTänään viileni jo sen verran että puistoon piti pukea haalari. Pipon Vilina vaihtoi ihan itse mieleiseensä vaihtoehtoon.

Illalla kummityttöni esiintyy perhosena, ja minä pääsen yleisöön.

Olen päättänyt tehdä tämän kahden viikon ajan, joka päivä, kerran. Aloitin eilen. Halukkaat saa lähteä mukaan tähän haasteeseen ;) Toivotaan että kohta minulla on tämän päivän tuskaiset kahdeksan minuuttia, takana.

5 kommenttia:

 1. Lähdin mukaan haasteeseen.. Ja just tuskaiset kahdeksan minuuttia takana. Hyvää teki! Huonolla englannin taidolla, luvataanko tällä ohjelmalla näkyviä muutoksia jos tekee joka päivä kahden viikon ajan!? :) Täällä tarvittas kyytiä mahamakkaralle :D

  T. anonyymi äiti, joka seuraa blogiasi päivittäin.

  VastaaPoista
 2. Huh, mä inhoan vatsalihasliikkeitä ;) Teen yleensä vaan 1 min "lankun", eli staattinen lankkumainen asento, minuutti on ihan maksimi minkä siinä pysyy!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi äiti: Kiva että intouduit mukaan tähän haasteeseen :) Mahamakkarasta tosiaan täälläkin halutaan eroon. Ikinä ei vatsojen teko ole ollut sitä lempipuuhaa ja varsinkin nyt sektion jälkeen näyttää siltä että töitä on tehtävä tuplasti enemmän. Toivotaan että saadaan näkyviä tuloksia. Nyt kohta menen pumppiin ja sen jälkeen edessä tämän päivän kahdeksan minuutin kidutus :D

  Pipsa: No ei muutakuin että haasteeseen sitten kiinni ;) Ehkä tuon kahden viikon jälkeen ei tunnu staattiset missään..

  VastaaPoista
 4. Viisas!
  Minun pitäisi löytää itselleni myös jokin tuonkaltainen haaste,
  joka lähtisi ihan A:sta. Tuossa on liiaksi pähkinää purtavaksi, nyt.
  Olen potenut selkäkipuja koko talven ja ainoa konstini lienee lihaskunnon parantaminen.
  (Onneksi, ei sen kummempi tauti, kuten jo välillä luultiin). Tsemppiä sinulle.

  VastaaPoista
 5. Rva Pioni: Kiitos paljon. Itsellänikin on ajoittain selkäkipuja. Luulen että jos en pitäisi lihaskunnostani huolta niin selkä olisi vieläkin kipeämpi. Välillä mietin sitäkin että selkäkivut johtuu vain siitä että venyttelen liian vähän.

  VastaaPoista