torstai 17. toukokuuta 2012

Tämän päivän tunnelmia
Tänään olen saanut nauttia valmiista pöydän antimista, niin tärkeiden ja rakkaiden ystävien parissa. Minä leivoin mutakakun, ja siskoni oli huolehtinut muut tarjoiltavat. Herkullista oli ja niin herkullinen oli myös tämän päivän leijona peli. Niin mahti voitto. Suomi selätti Usan 3-2.

Eilen olin mieheni kanssa katsomassa stand up koomikkojen esiintymistä, Sami Hedberg on kyllä ihan huippu, kaksi muuta tuli hyvinä kakkosina perässä. Ilta oli hyvä, mutta jotenkin tuli sellainen olo että baarit ei ehkä sittenkään ole se mun juttu. Voi myös olla niin, että viimekerrasta, oli kulunut liian pitkä aika. Ehkä mä en enää osaa, tai sitten mä olen todellista "äitimatskuu" niinkuin seurassamme ollut eräs miespuolinen ystävämme sanoi :)

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, ihania tunnelmia <3

  VastaaPoista
 2. Herkullisen kesäisen näköistä :) Minäkään en jaksa millään hillua enää baarissa tai pikkutunneille asti menevissä illanistujaisissa. Kai sitä ei vain kiinnosta ja ne yöunet tuntuvat paljon hohdokkaammilta ja enemmän tavoittelemisen arvoisilta.

  VastaaPoista
 3. teilläkin harrastetaan lidlin suolakurkkuja:D meilläkin noita purkkeja nappipurkkeina. keksipurkkeina. nauhapurkkeina. ihanan kesäjuhlavaa.

  VastaaPoista
 4. Sen on täytynyt olla J. Kuulostaa ihan sen sanomalta. Mut niinhän sä ootkin ja nimenomaan positiivisessa merkityksessä :) Ihanan näkösiä herkkuja!

  t. Minna

  ps. en ehtinyt moikkaa kunnolla kun haahuiltiin minjan kanssa keskellä autotietä :)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana kuva tuo ulkoa. Muutenkin ihana fiilis :) Sattumalta törmäsin blogiisi. Suloinen tyttö teillä!

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia sulla blogissa. En tunnea sua, törmäsin vain sattumalta tähän blogiin. Mutta kun satuin lukemaan nuita vanhempia postauksia, tuli niin tippa linssiin. Mutta samalla tuntui, että haluaisi jotenkin niin kaikkea hyvää teille tuollaisen surun jälkeen. Onneksi teillä on noin ihana tyttö. Jotkut eivät ole saaneet lapsia ollenkaan, koskaan. Ihana perhe siis teillä<3

  Pieni avautuminen. Tuli vain sellainen olo, että haluaisin sanoa jotain kivaa teille. :]

  VastaaPoista
 7. Vinkeän Äiti: Kiitos jälleen kerran :)

  Poikkeama: :)

  Larppa-Aliisa: Itse asiassa ei harrasteta suolakurkkuja, en oikeastaan pidä niistä :) Olen saanut nuo työpaikaltani ja niissä on ollut hillosipuleja. Kauniit lasipurkit ja käyttö milloin mihinkin. Kynttilöitä on myös kiva noissa polttaa.

  Minna: Oikein arvattu :) Kiitos kun jätit kommenttia <3

  Ainutlaatuinen: Kiitos paljon.

  Anonyymi: Kiitos paljon kauniista sanoistasi.

  VastaaPoista