torstai 26. huhtikuuta 2012Vilina on huippu tyyppi. Täyttää kahden kuukauden päästä kaksi vuotta. Hän oppi eilen sanomaan moi. Sanavarastoon noin muuten kuuluu sanat: äiti, vauva, tyttö, tätä, anna, kiitti, mummo, mennään, kuka, kakka, kukko, kana. Ukki on akku, koira on kiijja, pallo on pavvo, pöytä on pöyyä, jonna on minna, pöllö on pövvö. Sanoja on varmaan muitakin mutta nyt ei tule muita mieleen. Jos kysyn Vilinalta mennäänkö nukkumaan hän vastaa ennnuuu ja se tarkoittaa en haluu. Vilina sanoo minua äidiksi ja äidiksi hän kutsuu myös isää. Isä sanaa ei olla vielä kuultu, vaikka sitä ollaan kovasti yritetty pyytää. Ollaan myös yritetty saada tytön suusta kaksi eri sanaa putkeen, toistaiseksi ei ole sanonut. Vilina tykkää myös sulkea television, nimenomaan silloin kun sitä katsotaan, painaa virtanapista ja kysyvän näköisenä hokee, noh, noh, noh?

Ainiin ja LASITAISTELU on saanut päätöksensä. Anoppi tuli tiistaina syntymäpäivä kahveille ja hän otti lasin kaapin päältä, ja vei tiskikoneeseen. Kukaan ei pyytänyt, teki sen ihan oma-aloitteisesti.

2 kommenttia:

  1. Taputukset Lasitaistelun päättymiselle. :)

    Ja ihana Vilina. Ja eikös tuossa "ennuu" lausahduksessa ole tavallan kumminkin kaksi sanaa? :))

    VastaaPoista
  2. Poikkeama: Kiitos taputuksista :) Tavallaan ehkä joo mutta haluaisin että se tulee selkeämmin. Niin ja on pitänyt vastata siihen yövuoro kysymykseen, en vain ole ehtinyt. Eli siis, mieheni tekee pelkästään yövuoroja. Tehnyt 5 vuotta.

    VastaaPoista