perjantai 6. huhtikuuta 2012Palasin Vilinan vauva-ajan kuviin. Tämä kuva on kättäriltä ja Vilina on yhden päivän ikäinen. Tätä kuvaa kun katson niin rakkaus täyttää mieleni. Minun oma pieni tytär, pitämässä isän kädestä kiinni. Voi miten kumpaakin niin paljon rakastan. Niin tärkeitä minulle, tänäpäivänäkin.

Pääsiäisen värikin kuvasta löytyy. Kaikille jotka tänne eksyy, toivotan hyvää pääsiäistä.

9 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäistä sinnekin <3

  Kaunis kuva. Näissä kuvissa on aina itselleen niin tärkeitä muistoja. Tulee tuoksutkin, värit ja kaikki muistiin, muistaa ihan omituisiakin asioita. Tärkeitä hetkiä elämän varrella!

  valoa pääsiäiseen.

  VastaaPoista
 2. Hyvää pääsiäistä myös sinne! Suloinen Vilina! :)

  VastaaPoista
 3. <3

  hyvää pääsiäistä teillekin! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa pääsiäistä teille!<3

  VastaaPoista
 5. Siis ei ole totta, löysin sinun blogin kaverini blogilistasta sattumalta ja päätin tulla katsomaan,kuka kirjoittelee tällaista blogia. Hurjasti voimia koko teidän perheelle ja olisi kiva nähdä sinua!
  Minna (Santerin äiti ja spinningkaveri;) )

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kovasti.

  Minna J: Olet ollut usein mielessäni. Välillä olen jopa meinannut tulla kokeilemaan mahtuisinko mukaan spinning tunnille. Mukava että löysit blogiini ja että jätit kommenttia. Voidaan hyvinkin sopia näkeminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu ihmeessä mukaan vaan tunnille, jos vain jaksat. Nyt on ollut vähän porukkaa tunnilla ja multakin taitaa jäädä pari viimeistä kertaa väliin iltavuorojen takia :(

   Poista
 7. Ainutkertaista Pääsiistä Teille.

  VastaaPoista