lauantai 24. maaliskuuta 2012

Lasi taistelu
Minulla ja miehelläni on menossa vuosisadan taistelu siitä, että kumpi meistä on jättänyt tuon lasin tuon valkoisen kaapin päälle ja kumman tehtävä on viedä se pois siitä.

Joku aika sitten, siitä on varmaan lähemmäs kolmeviikkoa kun kysyin mieheltäni että miksi se ei vie tuota lasia pois tosta jos on kerta sinne sen nostanutkin? Hän väitti, että hän ei ole sitä siihen nostanut. Minä taas väitin, että minä en ole voinut sitä siihen nostaa, koska en yletä noin korkealle ja jos sen sinne olisin nostanut, muistaisin koska olisin tarvinnut siihen tuolia. Mieheni puolestaan alkoi väittämään että varmasti yletän tuohon ilman tuolia. Minä uhmakkaana, voitonvarmana lähdin kävelemään kaappia kohti ja samalla väitin että katotaanko että en yletä. No nolosti siinä sitten kävi, kyllä minä siihen yletin. Rupesi kyllä naurattamaan, me ollaan ihan hassuja.

Nyt kuitenkin tuo lasi nököttää edelleen tuon kaapin päällä ja kumpikaan ei ole tehnyt sille edelleenkään yhtään mitään. Kummankohan kuuluu nyt tässä kohtaa antaa periksi?

Kuvauksen ja jutun arvoinen kuitenkin oli ;)

6 kommenttia:

 1. Niin paras! Tuo taisto on vain merkki siitä, että kun riidan aihe on tuollainen, niin teille menee hyvin! :)
  Mitäs jos kävisitte yhdessä nostamassa lasin pois? :)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomaksi blogimerkinnän arvoinen :) Heh. Kuulostaa tutulta.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Ehdotuksesi oli hyvä, katsotaan lähteekö mieheni mukaan tähän ehdotukseen, kiitos ilahdutit kivalla kommentillasi :)
  Poikkeama: :) Mukava kuulla että jääräpäitä löytyy muualtakin kuin meidän katon alta.

  VastaaPoista
 4. Hahaa, ihanaa!:D Älä anna periks!;)

  Minna

  VastaaPoista
 5. Hahaa, kuulostaa niin samalta kuin meilläkin :D Eksyin blogiisi tänään sattumalta, mutta tämä kolahti niin, että pakko jättää kommenttia. Kerrothan, miten lasin tarina päättyi (mammalomalla sitä repii jännitystä elämäänsä mistä ikinä vaan kykenee ;).

  Mukavaa keväänjatkoa!

  VastaaPoista
 6. Minna: En aikonutkaan antaa ;)
  Koo: Kerron heti kun sille jotain tapahtuu, toistaiseksi se on vieläkin hyllyn päällä :)

  VastaaPoista