tiistai 13. maaliskuuta 2012

Valton oma kynttilä


Minulla on kaksi Valton omaa erityistä kynttilää. Toisen näistä olen melkein kokonaan polttanut. Miten hyvää se tekekään kun niitä polttaa, se auttaa surussani. Miten kauniin valon kynttilänliekki antaakaan. Tätä kynttilää katsoessani mietin miten paljon Valto on minulle antanutkaan elämällään. Hän kasvatti minua ihmisenä enemmän kuin kukaan koskaan kuvitella saattaa. Kaikki se odotusaika ja Valton niin lyhyt mutta arvokas käynti täällä meidän elämässä. Miten onnellisia saamme olla siitä että saimme edes ne viisi päivää.

7 kommenttia:

 1. Miten pidänkään tästä blogistasi, sen lukemisesta, näistä kaikista tutuista asioista täällä. Olette tärkeitä, te kaikki, kuva Valton kynttilästä koskettaa tänne asti ja tähän iltaan.

  VastaaPoista
 2. Helena: Kiitos paljon. Uskon että hyppyni blogimaailmaan on joltain osin myös sinun ansiotasi. Sanasi merkitsee minulle paljon.
  Poikkeama: <3 Kiitos

  VastaaPoista
 3. Satuin eksymään blogiisi ja tämä kosketti kovin ja toi mieleen paljon muistoja. Meidän pojalla oli omfaloseele kun hän syntyi neljä vuotta sitten. Nyt hän on erittäin vilkas poika, omilla erityispiirteillään varustettuna. Voimia suureen suruunne, poikanne eli täyden elämän ja kaikella on tarkoituksensa.

  Äiti kuudelle

  VastaaPoista
 4. Äiti kuudelle: Olen iloinen että jätit kommentin, kiitos. Olisin erittäin kiinnostunut kuulemaan teidän pojasta enemmänkin. Laittaisitko sähköpostia?

  VastaaPoista
 5. <3 Piipahdin minäkin taas tänne tervehtimään. Kauniita ajatuksia taas kerran <3 Jos " Äiti kuudelle" haluat olla yhteyksissä, minun sähköpostini löytyy Ninalta. Minun omfalocele- tyttöni täytti 14.3 12v.

  VastaaPoista
 6. Mira: Kiitos kun jätit tervehdyksesi :) Olen muuten miettinyt tuota että saanko antaa sähköpostiosoitteesi jollekkin jos joku tulevaisuudessa ottaa minuun yhteyttä omfaloseele asioissa? Vaikka meillä kävikin surullisesti niin silti jaksaisin antaa toivoa että hyvinkin voi käydä.

  VastaaPoista