sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Ilmapallot ja viikonloppu
Kauan kadoksissa olleet ilmapallot löytyivät. Minkä riemun ilmapallot saavatkaan aikaiseksi niin lapselle kuin aikuisellekkin.
Tänä viikonloppuna olen käynyt pumpissa, juonut ystävän kanssa iltateen, soittanut puhelun ystävälle kenen kanssa olen viimeksi puhunut vuosia sitten, hakenut Vilinan mummon luota, järjestellyt kirpparipöytää, laulanut porukassa onnittelu laulua Vilinan serkun syntymäpäivillä, puhunut paljon Valtosta, surffaillut netissä ja käynyt ruokakaupassa. Illalla vielä kuntosalille, muuten kotona.
Mieskin aloittaa loman jälkeen taas yötyöt.

5 kommenttia:

 1. Ai niin, muistelin että olet etsinyt blogimaailmasta vertaistukea. En tiedä minkä verran olet vertaistukea löytänyt ja minkälaista kaipaat, mutta muistin muutaman. Vinkkinä, jos haluat niihin tutustua.

  Fb-ryhmä <3 Pienet enkelimme <3
  https://www.facebook.com/groups/175555805850639/

  Erään äidin blogi, joka kertoo kohtukuoleman jälkeisestä odotuksesta (tämän äidin kanssa olen jutustellut muualla enemmän)
  http://enkelistaisoveli.blogspot.com/

  Ja tässä eräs blogi, johon törmäsin, mutta en ole sitä tuota sivua enempää lukenut.. :( Tuo äiti siis pyörittää tuota fb-ryhmää ja näillä sivuilla on muitakin lapsensa menettäneiden vertaistukiasivustoja/ ryhmiä listattuna.
  http://www.sofiamiljamaaria.suntuubi.com/?cat=11

  VastaaPoista
 2. Kiitos poikkeama. Olen tietoinen vertaistuen mahdollisuuksista ja mistä sitä löytyy. Täytyypä käydä katsastamassa ehdottamiasi linkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi,ei tosiaan ole tarkoitus tunkeilla/ päällepäsmäröidä, jos sellainen olo jäi. :) Itselle on vain vertaistuesta ollut iso apu omissa murheissa.. Ja niin kovasti toivoisin voivani auttaa, vaikken koskaan sitä oikeata apua voi antaa. :(

   Poista
 3. Poikkeama: Olen iloinen jokaisesta kommentistasi mitä jätät. Eikä ole jäänyt yhtään sellainen olo että yrittäisit tunkeilla tai päällepäsmäröidä :)

  VastaaPoista