maanantai 11. marraskuuta 2013

Marraskuun aurinkopäivä

Tänään me nukuttiin aamulla yhdeksään asti eikä siksi ehditty perhekerhoon.
Ulkona paistoi pitkästä aikaa aurinko.
Kohta lähden kokeilemaan mitä hotcorex tunti pitää sisällään.
Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen blogi sinulle ja toinen toistaan upeampia kuvia koko ajan. Lapsillasi on todella kauniit nimet, en ollut ennen kuullut Vilina nimestä.Onko nimillä jokin tarina tai oletko tehnyt niistä postausta tänne?iloa päiviinne:)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kiitos, en ole postausta tehnyt lasteni nimistä, eikä mitään erityisiä tarinoita ole nimien taustalla, paitsi ehkä Vilina nimestä tulee yksi hauska juttu mieleen. Eli siis Vilina nimen kuulin ensimmäistä kertaa työpaikallani, odottaessani Vilinaa. Oltiin työkavereiden kanssa kahvitauolla kun keskusteltiin nimistä. Silloin yksi työkavereistani kertoi että hänen isoäidin nimi oli Vilina. Pidin nimestä ja sanoin että jos meille tulee tyttö niin siitä tulee Vilina. Olin niin innoissani nimestä että unohdin sen kun yritin kysyä mieheltäni (samana päivänä kun olin kuullut nimen) että mitä hän sanoo Vilina nimeen :) Ei auttanut muu kuin odottaa seuraavaan päivään että pääsin töihin kysymään työkaveriltani että mikä se sun isoäidin nimi olikaan? ;) Nimen pistin heti tekstarina miehelleni etten vaan enään toiste unohtaisi ;)

    Jos tarkemmin mietin Valto ja Altti nimeä niin niihin liittyy taas hauska yhteensattuma. Valton nimipäivä on samana päivänä kun on mun syntymäpäivä. Se oli tiedostettua mutta se oli meille kaikille yllätys että Altin nimipäivä sattui miehen syntymäpäivälle. Pari päivää kastejuhlan jälkeen anoppi tuli ja sanoi että Alttihan viettää nimipäivää isänsä syntymäpäivänä! Se oli puhdasta sattumaa, iloista sellaista :)

    VastaaPoista