maanantai 9. tammikuuta 20124 kommenttia:

 1. Sulonen typykkä tuo Vilina :)

  Tulit mieleen, kun luin tänään 2plussasta juttua pojasta, jolla oli vastasyntyneenä anusatresia eli peräaukko puuttui. Toivoa antava juttu. Tsemppiä teillekin loppuraskauteen ja sitten elämään pikkuisen kanssa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos tsemppaamisesta. Onnittelut teidänkin perheeseen raskauden johdosta. Täytyypä katsoa jos lehden jostain käsiini saan, mielenkiintoinen juttu varmasti. Minussa 80% ajattelee että vauvallani on peräaukko ja jos ei ole niin sitten ei ole. Turhaa etukäteen surra sellaista mistä ei selvää näyttöä ole saatu.

  VastaaPoista
 3. Nina: Muistin juuri, että tuolla sivustolla (http://www.ah-potilaat.org/www/) on erittäin hyvä keskustelualue, jossa muistan törmänneeni myös anusatresian keskusteluun. Sivustoon täytyy tosin rekisteröityä, sillä siellä puidaan monesti luottamuksellisia asioita. Anusatreisiahan ei teille ole ajankohtaista eikä välttämättä koskaan tule olemaan, mutta tuolla keskustelupalstalla puidaan myös monia muita harvinaisia sairauksia.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Lilli linkistä. Täytyypä käydä tutustumassa sivustoon. Ihania kuvia Eliaksesta olit ottanut, niin hienosti jo kannattelee käsiensä varassa ylävartaloaan :) Tsemppiä myös syömiseen, toivottavasti alkaa taas ruoka paremmin maistumaan.

  Jonna: Haluan vielä sanoa että kiva kun siellä eletään hengessä mukana :)

  VastaaPoista