perjantai 24. helmikuuta 2012

Gran Canaria

Vuosi sitten olimme Gran Canarialla. Varasimme lennot 4 päivää ennen reissuun lähtöä. Lähdimme jokerilla, joten määränpää ja hotelli selvisi vasta kohteessa. Päädyimme Maspalomas nimiseen paikkaan ja hotelli ei todella ollut mikään 5 tähden hotelli mutta se ei meitä haitannut, kukapa sitä hotellihuoneessa muutenkaan lomaansa viettää. Merenrantakin löytyi muutaman kilometrin päästä. Kuljettiin siellä aika paljon taxilla sekä bussilla. Taxilla matkustaminen oli halpaa.

Kävimme eri paikoissa, Playa del Inglesissä, Playa del Curassa ja Las Palmasissa. Las Palmasissa kävimme shoppailemassa ja vietettiin siellä yksi kokonainen päivä, se oli sen verran kaukana maspalomasista. Muissa kohteissa kuljimme päämäärättömömästi sinne minne mieli sillä hetkellä teki. Nautittiin auringosta, merenrannasta, ruuista ja minä eritoten rakastuin aaltoihin. Mitä isompi aalto sen ihanampaa.

Vilina oli tuolloin 8 kuukauden ikäinen, ihan huipussa iässä. Ei osannut vielä kontata joten hän viihtyi hyvin paikoillaan. Tyytyväisenä istui rattaissaan ja katseli meidän sekä ihmisten touhuja, nukkuikin aika paljon. Tuohon aikaan Vilina oppi myös taputtamaan ja sekös vasta olikin kivaa. Vilinan ruokapuolestakaan ei tarvinnut kauheasti päätä vaivata kun ne tuli omasta takaa. Toki välillä annettiin myös purkkiruokaa ja puuroa. Reissu on ollut tähän mennessä kaikista parhain ja onnistunein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti