sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Vilina on täyttänyt 5 vuotta.
1. Vilina muutaman tunnin ikäisenä.
2. Vilina 1 vuotta.
3. Vilina 2 vuotta.
4. Vilina 3 vuotta.
5. Vilina 4 vuotta.
6. Vilina 5 vuotta.

Onnea rakas esikoiseni <3

3 kommenttia:

 1. Onnea ihanalle tyttöselle ja äidilleen ja isälleen.Huomaan että ajattelen itse "ikiä" niin että on se mitä oma syntymäpäivä kertoo :D ja se miten kauan olen saanut olla äitinä "äitinäolon ikä"meillä hän joka on toinen lapsistani esikoisen menehtymisen jälkeen täyttää syksyllä jo hyvänen aika, 27v ♥ -voi miten aika rientääkään!
  Kaikkea hyvää kesäänne ja auringonlämmittämiä hetkiä sinulle suloinen
  maria

  VastaaPoista
 2. Maria: Kiitos sinulle, olen monesti miettinyt että mihin teidän esikoinen menehtyi? Tiedät mistä löydät minut jos et täällä sitä halua kertoa. Toivotaan että aurinko alkaisi lämmittämään. Sain mökin vuokrattua tänään <3 Kaikkea hyvää myös sinun kesään <3

  VastaaPoista
 3. Vanhin lapseni poika menehtyi kohtuuni viikolla 24 yhden illan ja yön aikana .Syytä siihen ei löytynyt koskaan.Hän oli täydellinen.Niin vaan tapahtui.Olen kulkenut elämäni ajatuksen kanssa ja se on ollut silloin nuorena varsinkin suru jonka kanssa oli vaikeaa hengittä.Sain paljon apua omalta kummiltani joka kirjaimellisesti syötti minut takaisin kiinni elämään :D kanakeitolla ja muulla mitä valmisti minulle kun tuli hoitamaan minua kaiken tuon jälkeen syystalvella 1986.Joulun jälkeen helmikuulla sain jo tietää että uusi pienokainen oli tulollaan ja kaikista varoituksista huolimatta vanhimman tyttäreni odotus meni hyvin.Tyttärillähän -monellakin-minua ja miestäni on siunattu ja toisella pojallakin joka usein haluaa tulla mukaani viemään isoveikalleen kuten sanoo kynttilän Hietaniemeen kanssani.Sinä olet usein silloin mielessäni.Lämmin ajatus tähän kauniiseen kuulaaseen kesäaamuun joka juuri alkaa herätä täälläkin ainakin nuorison osalta.Itse vilkuttelin miehen töihin ja kolmas kahvikuppi on jo menossa.
  ♥hali.

  VastaaPoista