sunnuntai 6. huhtikuuta 2014Altti parin viikon takaa, käytiin pienessä leikkaustoimenpiteessä.
Kaikki meni hyvin, mutta nukutuksesta herättyään oli niin kovin kiukkuinen.
Turvakaukaloon lopulta rauhottui.

4 kommenttia:

 1. Oliko nyt kyseessä se korvien putkitus? Meidän Einolla (1v4kk) on myös putket korvissa. Toivottavasti teillä ne hoitavat hommansa :)

  Olen lukenut blogiasi jonkun aikaa, jäin heti koukkuun ja luin kaikki postaukset putkeen. Itkin ja iloitsin mukana. Äitinä ymmärtää toista äitiä niin hyvin. Meillä on ollut myös draamaa mukana molempien lasten elämässä, raskauksista ja synnytyksistä lähtien. Paljosta olette selvinneet, paljon iloa toivon teille. Ja onnea ihanalle yksivuotiaalle :)

  - Nea

  VastaaPoista
 2. Nea: Itseasiassa ei ollut kyse korvienputkituksesta, siitäkin oli puhetta mutta päädyttiin lääkäreiden kanssa että putkitusta ei tehdä. Altti oli kivesleikkauksessa, toinen kives oli karannut pussista joten se piti saada takaisin sinne minne se kuuluukin :) Kiitos onnitteluista ja ihanasta kommentista :) Mukavaa kesän odotusta sinne!

  VastaaPoista
 3. No ohhoh, kaikenlaista pienten kuuluukin kestää. Mutta onneksi parantuvat nopeasti :) Saanko kysyä miksi putkitusta ei tehdäkään? Meidän Einolle laitettiin putket kuuden tulehduksen jälkeen, nyt menossa toinen tulehdus putkituksen jälkeen. Jo kolme viikkoa ollut pieni korva kipeä, kaksi antibioottikuuria ja nyt viimeisenä keinona antibiootti-kortisonitipat. Korvapolille päästään onneksi pian, mikään kun ei tunnu enää auttavan. Pieni on onneksi sitkeä ja jaksaa olla iloinen, äitiä välillä itkettää ja huoli on kova.

  Kiitos vastauksestasi ja ihanaa kevättä teillekin! :)

  - Nea

  VastaaPoista
 4. - Nea: Ei laitettu putkia siksi koska mä en ollut kovin innokas asiasta. Toistaiseksi päätös on ollut hyvä koska korvatulehduksia ei enää ole ollut :) Tsemppiä sinne ja pahoittelut että kesti vastata.

  VastaaPoista