lauantai 5. lokakuuta 2013

Valton haudalla


Torstaina, Vilinan kerhon jälkeen käytiin Valto veikan haudalla.
Ajatella että Valto olisi jo reilusti yli puoltoista vuotias.

7 kommenttia:

 1. Ihana Vilina, meidän Jens just samanlainen, haluaa aina auttaa istuttamisessa sekä kastelee kukat aina jopa nurmikonkin =)

  VastaaPoista
 2. Hei,
  Eksyin jotakin kautta lukemaan blogiasi ja jäinkin huomaamattani lukemaan useammaksi tunniksi. Osaat hienosti pukea sanoiksi kokemuksianne ja tunteitasi. Valto oli onnekas saadessaan teidät vanhemmikseen. Kiitos kirjoituksistasi ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.

  - myöskin kolmen äiti

  VastaaPoista
 3. Maria: Kiitos <3

  Amile: Kiitos, suloisia nämä meidän pienet :)

  Poikkeama: Mukava sinustakin kuulla <3

  Anonyymi: Kiitos itsellesi <3

  VastaaPoista
 4. Aika harvakseltaan tulee enää bloggerista kurkittua uusia postauksia. :)

  Meille kuuluu oikein hyvää. Kiireistä, muta hyvää. Elämä mallillaan. Tuntuu jotenkin niin uskomattomalta, että tämä on ollut näin tasaista jo kohta yhdeksän kuukautta. Meillä oli kolmannella lupa tulla, mutta sitä ei kuulunut ja nyt päätettiin, että tällä hetkellä on oikein hyvä näinkin. Mies ei kuulemma edes uskalla tai halua kolmatta, minä voisin haluta, mutta kaiken tämän jälkeen näinkin on olo oikein onnellinen.

  Ja mukava käydä lukemassa teidänkin kuulumisia. Toki edelleen olen surullinen tmyös Valton poismenosta.. mutta jospa teidänkin elämä muutoin menisi eteen päin tasaisena ja hyvänä. Sitä kovasti toivon. Ja että ajan kanssa suru helpottaisi tai sen kanssa ainakin oppisi elämään.

  VastaaPoista
 5. Poikkeama: Kiitos viestistäsi, mukava oli kuulla kuulumisianne. Meillä elämä rullaa eteenpäin. Tämä syksy on ollut oikein hyvä, rempat on hetkeksi hellittänyt ja on saanut vaan elellä tavallista arkea, lasten ja miehen kanssa :)

  VastaaPoista