maanantai 9. syyskuuta 2013

Hurjaa menoa
Meidän kolme vuotias on oppinut pyöräilemään.

5 kommenttia:

 1. Ihanan näköstä menoa mutta kypärä ois hyväjuttu :)

  VastaaPoista
 2. Meilla kans! Sai syndelahjaks pyoran ja samana iltana hurjasteli ilman appareita. Ja kypara todenteolla vauhtiin mukaan. Meil o pari kertaa kaaduttu siihen malliin mut kypara ollu turvana :) turvallisia pyorailyja!

  VastaaPoista
 3. Taitava tyttönen!
  Onnellisia pyöräilyretkiä yhdessäkin kulkien .Meillä pyöräily ollut aina kiva yhteinen tapa tehdä arjessa pieniä retkiä (ja ottaa tietenkin eväät mukaan:))

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos, samaa ajattelin kun nämä kuvat päätin tänne ladata :)

  Anonyymi: Kiitos sinulle, luulen että viimekesän potkupyörä hankinta 2 vuotis lahjaksi auttoi paljon niin että appareita ei tarvittu. Nopeasti Vilina oppi. Hienoa että sielläkin on opittu. Kypärä tosiaan on hyvä turva, kyllä sitä meilläkin käytetään vaikka nyt ei näihin kuviin sattunutkaan :)

  Maria: Kiitos! Vielä en pyörällä uskalla kauhean pitkälle lähteä kotipihasta, potkupyörä menokin on jo ihan riittävän pelottavaa touhua ;) Ehkä talven jälkeen mennään jo sitten eväsretkelle, pyörän kanssa :) Hyvää syksyä ja muistetaanhan nauttia syksyin väreistä!

  VastaaPoista
 5. On kuule kummitätiinsä tullut. Hän pyöräili pitkin pikkuteitä kolmevuotiaana, ainoana sisaruksistamme niin aikaisin. Hienoa V!

  VastaaPoista