perjantai 7. joulukuuta 2012

Uusi blogiko?

Olen yrittänyt päivittää blogiani mutta joka kerta tulee että tallennustilani on loppunut. Tietääkö kukaan mitä nyt kannattaisi tehdä? Onko joku maksanut uuden tilan saamisesta vai aloitanko kokonaan uuden blogin?

Kiitos jo etukäteen hänelle joka osaa tähän asiaan jotain sanoa.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kysyin parilta tutulta bloggarilta, joilla on ollut sama ongelma ja pyysin heitä listaamaan tänne vinkkejä. :) Toivottavasti heillä on antaa niitä, sillä olisi mukava jos sinäkin saisit jatkaa tätä samaa blogia.

  Oikein hyvää viikonloppua teidänkin perheellenne!

  VastaaPoista
 2. Noniin, mä lisäsin itelleni uuden kirjoittajan/ylläpitäjän tai mikä onkaan... ja sillä sit kirjaudun tänne ja voi lisäillä kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Pienennä kaikkia kuvia reilusti ennen kuin lisäät niitä tänne :) Kaikki kuvat menee blogin picasa-albumiin missä on rajotetusti tilaa ja se lisätila maksaa. Jos haluat jatkaa samalla kirjoittajalla niin poista kaikki tähän mennessä lisäämät kuvat, pienennä ne ja lisää uudestaan. Hirvee homma, mä tein niin jossain vaiheessa kun tajusin että kohta tila loppuu. Nyt pienennän aina ennen kuin lisään kuvat noin. 700x500 pixelin kokoisiksi.

  VastaaPoista
 4. www.photobucket.com - Lataa kuvat sinne ja sieltä sitten tänne. Laatukin paranee samalla :)

  VastaaPoista
 5. Poikkeama: Kiitos että jaksoit nähdä vaivaa ja pyysit vinkkaajia luokseni :) Itsekin haluaisin tätä blogia jatkaa vaikkakin nyt bloggaustahtini on ollut hidasta.

  Tinttara: Riittääkö pelkästään uuden kirjoittajan lisääminen vai tarvitaanko uusi sähköpostikin? Tämä kikka kuulostaa helpoimmalta, toteutuksen kannalta, mutta mietin nyt sitä että onko harhaan johdattelevaa jos kirjoittajia olisi mukamas kaksi? Toisaalta, onko sillä mitään väliä?

  Jonna: Taidan olla niin laiska että tuohon en ryhdy. Kiitos kuitenkin vinkistä ja tosissaan olet ollut ahkera kun tuon työn olet jaksanut tehdä :) Pisteet sinulle!

  Nunnu: Piipahdin nopeasti sivuilla, vielä en tiedä otanko käyttöön. Vaatii opettelemisen :) Pidän tämän vinkin kuitenkin mielessä.

  VastaaPoista