maanantai 16. heinäkuuta 2012

Uudet kynnet ja nukkekoti
Viimeviikolla Vilina sai serkkutytöltä nukkekodin. Minusta on mukavaa seurata vierestä kun tyttö leikkii nukeilla ja laittaa niitä nukkumaan. Välillä itsekkin innostun mukaan leikkeihin, toisinaan järjestelen huonekaluja.

Tänään minä kävin lunastamassa mieheltäni saadun syntymäpäivälahjakortin ja sain ekaa kertaa elämässäni pitkät kynnet. Toivotaan että kynsienpureskelu olisi pian historiaa :) Sormuksetkin hain kiillotuksesta, ne näyttää taas ihan uusilta. Täytyy myöntää että orpo olo, oli olla, muutama päivä ilman sormuksia.

Nyt me odotellaan Vilinan kanssa pari päivää reissussa ollutta isää kotiin. 

2 kommenttia:

  1. Hienot kynnet... minäkin käyn laittamassa muutaman viikon päästä kynnet, ollaan menossa häihin ja ajattelin, että olisi kiva olla huoliteltu kynsiä myöden ;)

    VastaaPoista
  2. Minna J. Kiitos. Minulla on ollut tällä viikolla itse hellimis viikko. Olen käynyt leikkauttamassa hiukset ja saanut uudet kynnet. Kolme viikkoa kerkeen nauttimaan kynsistä ja sit pitää töiden takia ottaa pois. Minä taas käyn aina laittamassa hiukset kampaajalla jos on jotain juhlia, se tuntuu luxukselta. Huolitellussa olotilassa on hyvä olla.

    VastaaPoista