torstai 15. maaliskuuta 2012

Ihanan täydellinen, pieni jalanpohjaMuistatteko kun laitoin ultrakuvan raskausviikoilta 34+2 ihanan täydellisestä pienestä jalanpohjasta? 
Täydelliset jalanpohjat pojalla olikin. Viisi pientä varvasta, kummassakin jalassa. Varpaiden päässä, kauniit pienet kynnet. Ihmeellistä. 
Ajatella, miten pian Valto tulikin näyttämään jalanpohjia meille. Eihän siitä kuvasta kulunut kuin viikko ja yksi päivä. 

Valton pieniä jalanpohjia siliteltiin suurella rakkaudella.

8 kommenttia:

 1. Voi sitä pienen enkelin täydellistä jalkapohjaa<3 Meinaa tulla itku kun just eilen näin ultrassa oman pojan pienen käden.

  VastaaPoista
 2. pieni ja täydellinen <3
  I am now a Guardian Angel
  and I hope that you are proud,
  I watch over you and Daddy,
  I peek down through the clouds.

  VastaaPoista
 3. <3 Täydellinen. Voi pientä ja teitä jotka jäitte kaipaamaan. Voimahali!

  VastaaPoista
 4. Muistan kun oma pieni poikamme taisteli teholla henkensä edestä ja otimme kuvia jokaikisestä kuvakulmasta ja vartalon osasta, että olisi sitten kuvia edes maailman täydellisimmästä pojasta jos huonosti kävisi. Myös tämmöisiä samanlaisia varvaskuvia löytyy. Meille kuitenkin kävi onnellisesti ja vastoin kaikkia todennäköisyyksiä meillä on tällä hetkellä ihana pieni poika kotona. Tämä blogi koskettaa minua todella paljon, koska oltiin itse niin lähellä tuota samaa tilannetta. Paljon voimia teille!
  t. Toinen äiti

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille sanoistanne <3
  Jonna: Onnea odotukseen, kävin katsomassa teidän pojan pienen käden <3
  Toinen äiti:Kuvia tuli kyllä aika paljon otettua, olen onnellinen että meillä niitä on. Ne on osoittautuneet äärimmäisen tärkeiksi ja rakkaiksi. Olette onnekkaita että olette saaneet pitää poikanne. Minäkin odottelin ihmettä tapahtuvan koko ajan mutta Valton kohdalla sitä ei tapahtunut. Jokatapauksessa poika jätti käynnillään meille kauniita muistoja, kasvatti minua äitinä ja ihmisenä todella paljon. On mukava kuulla että tämä blogi koskettaa.

  VastaaPoista
 6. Olen niin syvästi surullinen puolestanne.

  Kiitos, että jaat.

  VastaaPoista
 7. Hanna V: Kiitos sinulle että jätit muutaman sanan <3 Mukava saada kiitosta jakamisesta.

  VastaaPoista